Wij verzorgen graag uw feestmaal!

Wij voorzien in al uw wensen; van kleine hapjes tot broodjes, van voorgerecht tot een compleet menu.
Loop even bij ons binnen of bel ons voor meer informatie, zodat wij u persoonlijk en op maat kunnen adviseren.
 

Catering van lunches tot huwelijken

  Voor de borrel verzorgen wij schalen charcuterie en kaasplateaus. Of we maken schalen op met verschillende heerlijke hapjes die u alleen nog maar op tafel hoeft te zetten. Wij maken alles dagvers in de winkel met voornamelijk
seizoensproducten. De hapjes en maaltijden in onderstaand pdf zijn suggesties, varieer naar hartenlust en vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw wensen. Alles is huisgemaakt en super vers! Ophalen kan elk moment in de winkel. Bezorgen is alleen in overleg. Er is nog veel meer mogelijk! Bedienend personeel, 21-diner, bruiloft, aankleding, borrel, small bites dinner, walking dinner... Mail ons voor een vrijblijvend voorstel.  

KERST 2017 

Bestellen kan voor 19 december via 071 750 2783, info@damesdietz.nl of in de winkel.
Afhalen kan in de winkel tussen 08.00 uur en 14.00 uur op zaterdag 23 december of zondag 24 december. U krijgt bij elk gerecht bijpassende instructies voor het (eventueel) opwarmen en opdienen.

KLIK HIER OM HET MENU UIT TE PRINTEN   

KLIK HIER VOOR DE KERSTBESTELLIJST MET KALKOEN EN WILD 

 

 Voor de kerstdagn nemen wij, wegens grote drukte, helaas geen hapjes aan. We maken wel plateaus etc.

Klik hier voor onze cateringlijst 

  

BELEGDE BROODJES
Van heerlijke Amsterdamse gerookte ossenworst met mosterdmayo, sorpressa veneta tot ou
de boerenkaas. Vers en belegd met eerlijke producten. Neem vrijblijvend contact met ons op, er is van alles mogelijk. Van wraps tot soep, van zoet tot salades. 

Klik hier voor de broodjes kaart

 

BEDRIJVEN 

Zonder moeite een echt lekkere lunch op het werk? Dit kan!
Er is van alles mogelijk. Van broodjes tot salades. Van maaltijden tot ontbijt. Gewoon bezorgd wanneer het uitkomt op schalen dus er hoeft niks meer gedaan te worden, behalve genieten. Bel of mail ons en wij maken een passend voorstel. 


ZON- EN MAANDAGEN ZIJN WIJ GESLOTEN.
Prijzen aan prijswijzigingen onderhevig. Gelieve 3 werkdagen van te voren bestellen in de winkel, via info@damesdietz.nl of 071-7502783. Maandagen zijn wij gesloten.Onderdelen zijn standaard koud op servies van Dames Dietz. Schoon terug = gratis in bruikleen. Vuil terug = kosten in rekening gebracht.

KLIK HIER VOOR DE ALGEMENE VOORWAARDEN