top of page
Zoeken
Foto van schrijverDames Dietz

Steak tartaar

Mariekes Lievelingsrecept voor het Lekkerste Steak Tartaar Broodje.

Ingrediënten:

200 g rauwe biefstuk, fijngehakt

2 el mayonaise

1 sjalot, fijngehakt

1 tl Worcestersaus

Tabasco naar smaak

1 el fijngehakte bladpeterselie

2 eetlepels fijngehakte kappertjes

2 fijngehakte augurken

2 brioche broodjes

Boter

2 little gem sla bladeren

2 eieren

Zout en peper naar smaak

Tuinkers of sprouts om te garneren





Instructies:

Meng de biefstuk, mayonaise, sjalot, Worcestersaus, Tabasco, bladpeterselie, kappertjes, augurken en zout en peper naar smaak in een kom.

Smeer de brioche broodjes in met boter en rooster ze in een grillpan of in een toaster. Smeer elk broodje na het roosteren met een beetje mayonaise.

Leg op elk broodje blaadjes little gem sla en een schep steak tartaar.

Kook de eieren naar keuze (bijvoorbeeld zacht gekookt), laat ze afkoelen en snijd ze doormidden. Leg ze op de steak tartaar.

Garneren met tuinkers of sprouts en serveer direct. Enjoy!

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page